Пробај нешто ново. Ослободи го стресот
на еден поинаков
начин.
Come and smash away with us!

Пакети

Solo Smasher

1
15
ул. Орце Николов бр.69

Со избор на овој пакет добивате 15 минути индивидуален престој со целосна заштитна опрема во анти-стрес собата во која имате…

Тандем

2
20
ул. Орце Николов бр.69

Ослободувањето од стресот може да биде поефикасно кога сте двајца, а забавата во тандем е гарантирана…

Како функционира

Како до ослободување од стресот?

Едноставно: Закажи термин, одбери пакет и замавни.

20 минути

И негативната енергија треба да се канализира. И да се исфрли. Психологијата вели дека 15 до 20 минути се оптимални за анти-стрес чистење. Фокусирај се и ослободи се.

Почувствувај ја слободата

Антистрес собата е еден поинаков начин да се ослободиш од стресот. Новото искуство може да биде новиот начин за ослободување на духот.

Who can play

  • Friends & Family
  • Team & Co-Workers
  • Hammer Lovers
  • Adults

Контактирајте нè

    Спремни сте за предизвикот?

    Удри. Скрши. Смачкај… Твојот анти-стрес избор.